Junior Eurovision 2014: News

27/05/2014 21:04

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Όπως είναι ήδη γνωστό ο διαγωνισμός τραγουδιού της Junior Eurovision θα πραγματοποιηθεί στην Μάλτα. Μέχρι στιγμής 6 χώρες (Μάλτα, Λευκορωσία, Ολλανδία, Ρωσία, Σουηδία, Ουκρανία) έχουν δηλώσει επίσημα την συμμετοχή τους συν 2 ακόμα (Ελλάδα και Γεωργία) που δεν έχουν δηλώσει ακόμα επίσημα ότι θα συμμετέχουν. Ενώ οι συμμετοχές για τους εθνικούς τελικούς Σουηδίας, Ολλανδίας και Ουκρανίας έχουν ήδη ανοίξει, η Μάλτα ήδη αποφάσισε και τον εκπρόσωπό τους, ή μάλλον 'την' και αυτή είναι η Federica Falzon μόλις 11 ετών η οποία ξεκίνησε να τραγουδάει από μόλις 5 ετών! 
 
Έτσι λοιπόν έχουμε ήδη 6 χώρες που έχουν επιβεβαιώση την συμμετοχή τους και 2 ακόμα που είναι έτοιμες να επιβεβαιώσουν επίσημα. Αλλά... τι γίνετε με τις υπόλοιπες χώρες;
Βέλγιο, Δανία, Νορβηγία, Ισπανία, Ελβετία και Ηνωμένο Βασίλειο έχουν ήδη δηλώσει επίσημα ή χωρίς ότι δεν θα συμμετάσχουν το 2014. Κύπρος και Ρουμανία σκέφτονται σοβαρά να γυρίσουν στον διαγωνισμό. Οι υπόλοιπες χώρες που συμμετείχαν μέχρι και πέρυσι στον διαγωνισμό δεν έχουν ανακοινώσει τίποτα.
 
Confirmed (officially) countries:
Malta
Belarus
Netherlands
Russia
Sweden
Ukraine
 
Almost officially confirmed:
Georgia
Greece
 
Possible return:
Cyprus
Romania
 
Countries that will not participate in 2014:
Belgium
Denmark
Norway
Spain
Switzerland
United Kingdom